Свято Нового року!

2015-12-31

/Files/photogallery/916/GEDC1737.JPG

Зима – це завжди свято, адже саме ця пора року приносить нам безліч незабутніх вражень, піднесеного настрою та приємних подарунків. Яка ж зима без Нового року?!

Це свято, на яке з нетерпінням чекають всі . Не обминуло воно і Великоскельовську школу . Уже з самого ранку тут панувала святкова атмосфера. Учні разом із батьками прийняли активну участь у прикрашанні класів та випуску святкових стіннівок. На свято прийшло багато гостей. З привітаннями та новорічними побажаннями виступила директор школи Швець Раїса Олександрівна. На деякий час всі поринули у світ чарівної казки. Пісні, вірші, хороводи, веселі танці активно виконували у яскравих костюмах протягом усього дійства Лісові мешканці, Пірати, Зірочки, герої казок та неперевершена Баба Яга з Домовенятком Кузею. Усі учасники свята мали змогу показати свої акторські здібності, взяти участь у конкурсах та розвагах, які проводили казкові герої. На завершення новорічного заходу кожен учень школи отримав гостинці від Діда Мороза.

Педагогічний та учнівський колектив висловили щиру подяку людям, які надали допомогу у проведенні Новорічного свята. Це - сільський голова Могильний Сергій Оникійович, начальник управління каналу Дніпро-Інгулець Бурлака Віктор Панасович, депутат районної ради Кириченко Володимир Володимирович, голова с.с Лан Швець Олександр Миколайович, начальник підприємства Украгротехнологія Шевченко Валерій Олександрович, приватні підприємці: Мірошниченко Микола Григорович, Швець Яна Олександрівна, Бобик Олександр Юрійович, Марченко Олександр Дмитрович та Петров Володимир Миколайович.

Зовсім непомітно прийшов і кінець концертної програми. Учасники дійства ще раз привітали всіх з наступаючими святами, бажаючи щастя, злагоди, миру, любові, добра у 2016 році.

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930