Всесвітній день води 2018

2018-03-22

/Files/photogallery/1086/1521805560_img_0047_proc.jpg

Держводагентством України 5 січня 2018 року було оголошено про прийом творчих робіт на кращий дизайн поштової марки з нагоди Всесвітнього дня води (22 березня), який тривав до 2 лютого.
Для визначення переможця, на офіційній сторінці Держводагентства у соціальній мережі Facebook з 14 лютого по 28 лютого відбувалося голосування. Усі бажаючі голосували шляхом натиску на «подобайчик».
У конкурсі взяли участь 129 робіт як дитячих, так і створених дорослими.
Серед усіх робіт найбільше «подобайчиків» отримала марка Юрія Бойкова (м.Каховка) – 942. Ця робота і є переможцем та буде використана для виготовлення власної марки Держводагентства.
Але, у зв’язку з тим, що найактивнішими учасниками конкурсу були діти, Держводагентством були обрані ДИТЯЧІ малюнки, які набрали найбільшу кількість уподобань і проведено голосування серед фахівців апарату Агентства. Кожен фахівець мав змогу проголосувати за вподобаний малюнок шляхом прикріплення на нього кольорової наліпки. У результаті голосування переможцем обрано роботу Наталії Хрієнко (1 клас, с.ВеликаСкельова, Світловодський район, Кіровоградська область).

Цю роботу також буде використано для виготовлення власної марки Держводагентства у ПАТ «Укрпошта» за проектом «Власна марка».
Усі діти, які брали участь у конкурсі, нагороджені дипломами Держводагентства. З них учні Великоскельовського НВК «Загальноосвітня школа I-II ступенів: Бабич Давид, Бабич Каміла, Бабич Крістіна, Богошура Леоніла, Демидчук Арсен, Карпенко Уляна, Коряченко Вадим, Коряченко Ірина, Крайник Роман, Ломська Софія, Найдьонов Сергій, Пархоменко Богдан, Пархоменко Діана, Петров Данило, Погрібний Павло, Сеченко Максим, Сеченко Надія, Тягній Софія, Швець Денис, Хрієнко Наталія, Швець Іван, Швець Ярослав, Юріна Світлана, Ярошенко Віктор.

22 березня на святі Всесвітнього дня води, яке проходило в актовій залі управління каналу Дніпро-Інгулець, Дипломи Держводагентства України і подарунки вручив школярам начальник управління каналу Дніпро-Інгулець Олександр Панченко, а переможцю конкурсу Хрієнко Наталії Диплом і цінний подарунок вручила особисто Голова Держводагентства України Ірина Овчаренко в м. Києві. Вітаємо переможців!
Щиро дякуємо всім учасникам конкурсу за чудові роботи, вони вже зробили свої екологічні кроки для збереження водних ресурсів України. А ви зробили свій екологічний крок заради майбутнього?
На святі Всесвітнього дня води, яке цього річ проходило під гаслом «Природа для води», учням був продемонстрований відеоролик «Річки України», виготовлений Держводагентством за сприяння Міністерства освіти і науки, а також відеоролик про роботу каналу Дніпро-Інгулець з подачі дніпровської води у маловодні регіони України. По закінченню свята, як завжди, дітей частували смачними пирогами та солодощами.

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930