Тиждень іноземної мови

2015-02-16

/Files/photogallery/815/IMG_4918.JPG

З 02.02 по 06.02 у Великоскельовській ЗШ І-П ступенів відбувся тиждень іноземних мов згідно з річним планом школи на 2014-2015 навчальний рік та з метою підвищення мотивації учнів до вивчення іноземних мов та якостей знань, сприяння активізації їх пізнавальної та практичної діяльності на уроках і в позаурочний час, формування свідомості, особистості та її здатності бути соціально мобільною в суспільстві, усвідомлення необхідності самоосвітньої діяльності особистості та її готовності опановувати нові знання.

Протягом тижня проводились такі заходи:

З метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови демонструвалися відеофільми про Великобританію.

Було проведено інтелектуальний Брейн-ринг на знання традиції Великобританії та Німеччини між учнями 5-9 класів. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.

Учням була надана можливість за допомогою інформаційних технологій представити та розповісти про англомовні країни. Метою даного заходу було покращити країнознавчі знання учнів, вивчити нові слова та вирази, а також послухати нову та цікаву інформацію про англомовні країни та зробити декілька тестів.

В рамках тижня іноземних мов серед учнів 5-7 класів були проведені також заходи із німецької мови. Серед учнів був проведений конкурс на найкраще виконання скоромовок та загадок німецькою мовою.

Також для покрашення лінгвістичних навичок з німецької мови було інсценізовано казку німецькою мовою.

Протягом всього тижня проходив конкурс малюнків та плакатів на тему «Що ми знаємо про Німеччину та Англію», по підсумкам конкурсу переможцями було визнано учнів 8 класу (серед тих, хто вивчає англійську) та учні 7 класу (серед тих, хто вивчає німецьку мову).

Також серед учнів початкових класів (2 -4) впродовж тижня проходили демонстрації презентацій про Великобританію.

Заключенням тижня іноземної мови стало нагородження найактивніших учасників за участь у конкурсах та змаганнях, які проводили вчителі іноземних мов.

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930